dinsdag 3 mei 2011

Haarmasker






Een haarmasker is goed voor je haar,het verzorgd je haar goed en is gezond voor je haar!
Alle rede dus om het een keer uit te proberen!


Haarmasker voor krullend haar

Benodigdheden
honing 
2 eieren
2 el olijfolie
2 el argane olie

Hoe? 
Klop het ei los en voeg de honing, olijfolie en argane olie toe aan het eimengsel. Roer het mengsel goed door, zodat er een egaal masker ontstaat. Verdeel het masker rijkelijk over je haar en wikkel (aluminium)folie om je haar. Laat het masker vervolgens 3 uur intrekken. Was het masker na die 3 uur uit je haar en was je haar vervolgens nog na met shampoo en conditioner. Je krullen gaan door dit masker glanzen. 

Haarmasker voor droog haar
Benodigdheden
1 a 2 overrijpe avocado’s, afhankelijk van de lengte van je haar

Hoe?
Prak de avocado zodat er een sausje van avocado ontstaat. Meng dit sausje zorgvuldig door je haar en wikkel (aluminium)folie om je haar. Laat het masker 30 minuten in je haar zitten en was het er daarna goed uit. 

Haarmasker voor geverfd haar
Benodigdheden
¼ komkommer
1 ei
1 el olijfolie

Hoe? 
Snijd de komkommer in kleine stukjes en doe dit in de blender. Voeg daar 1 ei en 1 eetlepel olijfolie aan toe en blend het geheel een aantal seconden op de hoogste stand. Wanneer het een egaal papje is geworden, haal je het papje uit de blender. Verspreid het masker over je haar en wikkel (aluminium)folie om je haar. Spoel het masker na 30 minuten weer uit. 

Haarmasker voor futloos haar
Benodigdheden
3 el mayonaise
1 halve eetlepel olijfolie
1 ei

Hoe?
Klop het ei los. Voeg aan het ei de olijfolie en mayonaise toe en meng het tot er een egaal sausje ontstaat. Verdeel het haarmasker over je haar en wikkel vervolgens (aluminium)folie om je hoofd. Laat het masker 30 minuten intrekken en was het vervolgens zorgvuldig met lauwwarm water uit. 

Veel succes xoxo en loves Maud

1 opmerking:

  1. Ik ben bezig met die laatste hij zit nu in m'n haar!
    K laat jullie weten hoe het resultaat is!
    P.s het folie om je haar doen is irritant dus vraag iemand om hulp!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen