woensdag 6 april 2011

7 schoonheden

De 7 schoonheden, ja , ze bestaan. Maar de meeste mensen weten niet wat ze juist zijn!
Lees rap door om te kijken welke schoonheden jij hebt. Enioy!

Ogen & haar

Blauwe ogen met donker haar of donkere ogen met licht haar is de eerste van De zeven schoonheden.
Deze omgekeerde combinaties komen niet vaak voor en zorgen vaak voor een erg mooie uitstraling. Donkere haren met bijvoorbeeld lichtblauwe ogen geeft een stoere u
itstraling terwijl iemand met blond haar en donkere ogen juist diepzinnig en katachtig lijkt.
Wimpers
Lange en gekrulde wimpers horen bij De zeven schoonheden
Dit is natuurlijk geweldig als je het van jezelf hebt. Maar het blijft een twijfelpunt wanneer je nou wimpers lang kunt noemen.

Moedervlek

Moedervlekje links of rechtsboven je lip is één van De zeven schoonheden
Zolang het geen dikke moedervlek is met haren erop wordt dit gezien als een teken van schoonheid. Na marilyn monroe tekenden veel vrouwen met oogpotlood een moedervlek boven hun lip.
spleetje tussen tanden
Spleetje tussen de tanden is ook één van De zeven schoonheden
Het gaat hier meestal om 1 spleetje tussen de voortanden. Dit kan erg aantrekkelijk zijn. Toch is niet iedereen hier blij mee.

Sproeten
Sproeten zijn één van de 7 schoonheden. Sproeten worden bijna altijd als storend evaren terwijl het eigenlijk aantrekkelijk is. Iemand met veel sproeten kan er zelfs onzeker over zijn, terwijl dit helemaal niet nodig is!

Kuiltjes
Kuiltjes in je kin of wangen hoort bij De zeven schoonheden
Een kuiltje in je wang als je lacht of gewoon altijd. Een kuiltje in je kin, het zijn allemaal tekens van de zeven schoonheden.

Amandel-vormige ogen
Amandelvormige ogen is ook 1 van De zeven schoonheden
Met amandelvormige ogen worden ogen bedoeld die aan de zijkanten net wat groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan Angelina Jolie. De blik is vaak katachtig en diepgaand.
Zo, dit waren de 7 schoonheden! Als je dus een van bovenstaande dingen hebt en je vond het lelijk of je was er niet teverden mee, prijs je dan gelukkig! Want veel meiden zouden DOL graag in jou schoenen willen staan!

xAnouk

Bron: marielle girl ( gSm tijdschrift )

1 opmerking: