woensdag 6 april 2011

Beste beautytips allertijden!

Bron: Chloe's magazine (Gsm)

Tip 1. Zonnebrand met een sponsje
Als je niet van  het vette plakkerige gevoel houdt dat een zonnebrand op je gezicht je geeft, gebruik dan een sponsje. Doordat je het met een sponsje opbrengt trekt het meer in je huid in plaats van dat het op je huid blijft liggen


Tip 2. Langer scrubben.
De meeste vrouwen denken dat het helpt om harder te scrubben.
Fout! Wil je heel goed scrubben, dan kan je beter langer dan harder scrubben. Als je hard scrubt doe je eigenlijk meer kwaad dan goed aan je huid.


Tip 3. Mix je foundation met zonnebrand
Tegenwoordig hebben de meeste foundations een SPF. Heeft jouw favoriete foundation dat niet dan is daar een simpele oplossing voor. Meng je foundation met een beetje zonnebrand en breng het aan op je gezicht. Klaar!


Tip 4. Zoek een hobby en ontstress!
Stress zorgen voor hormonen die je acne geven. Neem dus even lekker de tijd om te relaxen met een rustige hobby. Doordat je rustig bent kan zuurstof zich beter door je lichaam vervoeren.


Tip 5. Nagellak op je ringen
Als je goedkope ringen koopt (niet van zilver) krijg je snel zwarte uitslag op je vingers. Dat kan je heel simpel verhelpen door een laag doorzichtige nagellak over je ringen heen te doen. Works great!


Tip 6. Baby handdoekjes
Gebruik je handdoekjes om je gezicht te reinigen? Ga dan voor de zachtere versie voor baby's, veel liever voor je huid. Babyshampoo en babyzeep kan trouwens ook een goede aanvulling zijn voor je beautycase


Tip 7.Dagcrème en foundation
Om ervoor te zorgen dat je foundation er natuurlijk uit ziet is het goed om een beetje dagcrème met je foundation te mengen. Doe een beetje dagcrème op je handpalm en een beetje foundation, meng het met een kwast en breng het aan op je gezicht.


Tip 8. Gezichtsmasker
Heb je een gevoelige huid? Gebruik dan twee keer per week een zure room gezichtsmasker. Gebruik per keer ongeveer een eetlepel en smeer het over je gezicht. Laat het 20 minuten zitten en spoel het daarna weer af. Het melkzuur in de room zorgt ervoor dat je huid zacht en glad wordt.


Tip 9. Avocado voor je droge huid
Om je droge huid weer vet te krijgen kan je één keer in de week een maskertje van avocado uitproberen. Prak de avocado en smeer het op je gezicht, 15 minuten laten zitten en met lauw water afspoelen.


Tip 10. Handenmasker
Geef je handen één keer in de week een maskertje van handenlotion. Smeer ze goed in en wikkel ze dan in plastic, hierdoor trekt de crème heel goed in. Laat het een half uur zitten, veeg de restjes weg en check het superzachte resultaat!


HOPELIJK HEB JE ER WAT AAN
LOVES MAUD
Geen opmerkingen:

Een reactie posten