woensdag 6 april 2011

Haircair
Deze keer gaan we 't over hairverzorging tips  &  andere dingen voor je haar hebben!


Glans door verzorging
Als je gaat voor glans op lange termijn, dan draait het om haarherstel en het voorkomen van beschadigingen. Regelmatig een haarmasker of kuurproduct in masseren helpt. Je haar voelt dan in ieder geval tijdelijk minder droog aan en ziet er beter uit.

Bad hair day
De snelste manier om je haar van meer glans te voorzien is sprayen met een glansspray. Nadeel is wel dat je het probleem niet aanpakt en je haar wordt er eerder vet van. Toch zijn deze sprays handig voor een avondje uit.

Olijfolie
Olijfolie maakt je haar heel zacht. Maar pas op, want het is heel moeilijk uit te spoelen en gespleten punten ben je er niet mee kwijt. 

Natuurhaar
Harde nylon borstelharen en ijzeren pinnen kunnen het haar beschadigen. Borstels van natuurhaar zijn niet goedkoop, maar wel zachter voor je haar. Een grove kam is het prettigst om het uit de klit te halen.
 

Drogen
Droog je haar voorzichtig en ros er niet met een handdoek doorheen. Knijp het meeste vocht uit je haar en wikkel 5 minuten een handdoek om je hoofd. Die absorbeert het meeste vocht, waarna het haar vrij snel droogt. 


GLANZEND HAAR IN 5 STAPPEN

1. Was je haar minimaal 2 keer in de week, gebruik conditioner en spoel alles goed uit. Vettigheid, resten van haarproducten en luchtvertontreiniging zwakken glans af.

2. Koud naspoelen na het wassen bevordert de glans.

3. Houd borstels en kammen schoon, was ze regelmatig. Oude haarlak, gel, mousse, etc. zijn glanskillers.

4. Spray haarlak niet over je hele haar maar alleen op de haaraanzet en de wortels.

5. Er zijn glansproducten op de markt die behalve glans ook zachtheid aan je haar toevoegen.

Ik  hoop dat je er wat aan hebt!
Love's Maud

1 opmerking: