donderdag 21 april 2011

Zo verbrand ik niet!


1Breng zonnebrandcrème altijd ruim aan. Onthoud dat bij veel merken de vermelde beschermingsfactor pas wordt bereikt als je zo dik smeert dat je bijna wit bent. Kies daarom voor een hogere factor en wees er niet zuinig mee!2.Smeer je iedere twee uur opnieuw in met zonnebrandcrème. Smeer jezelf ook opnieuw in als je hebt gezwommen! Zelfs waterdichte zonnebrandcrème verliest zijn werking in het water.

3.Gebruik een zonnebrandcrème met een goede beschermingsfactor


5.Laat je huid geleidelijk aan de zon wennen. Ga dus niet direct een hele dag zonnen terwijl je het hele jaar nog niet in de zon hebt gelegen.

6.Draag beschermende kleding zoals een hoed of een pet, een shirt met lange mouwen, een lange broek en een zonnebril. Natte kleding laat trouwens meer straling door dan droge kleding.

7.Make-up kan onder invloed van UV-stralen vervelende huidreacties opleveren. Verwijder daarom alle make-up   ( oogschaduw, lippenstift, foundation etc.) voordat je gaat zonnen.

8.Tussen 11.00 en 15.00 uur is de zon het felst. In deze periode kun je beter niet zonnebaden maar zorgen dat je huid beschermd is tegen de zon.

Hopelijk heb je er wat aan xoxo en loves Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten